1 år siden " the king of pop"

Hei, idag er det 1 år siden Michael Jackson "the king of pop" dødde. R.I.P, jeg husker at jeg satt foran tv'n når det nærmet seg jul og så på MJ sin begravelse. Jeg satt rett og slett og grein! Jeg har aldri møtt denne personen men han synger utrolig bra og jeg elsker musikken hans. Jeg gjør det SEFF enda. Men 1 år, R.I.P!
Michael Joseph Jackson (født 29. august 1958 i GaryIndianaUSA, død 25. juni 2009 i Los Angeles[1]California) var en amerikansk popartist, og av seg selv og andre omtalt som «kongen av pop». Han var en av de mest suksessrike artister innen musikkindustrien. Han har solgt over 750 millioner plater, og platen Thriller er den mest solgte i historien med over 110 millioner eksemplarer. 
Det hevdes at Jackson hadde en veldig tøff oppvekst med en far som var ofte hard mot ham. Det har også blitt sagt at faren til Michael Jackson var medlem av Jehovas vitner, men det var gjennom moren han hadde tilknytning til denne religionen da han var barn. Han ble intervjuet av Oprah Winfrey i 1993, der han fortalte at han og brødrene ble tvunget av faren til å øve. Gjorde de et feil dansetrinn ble de straffet med belter og andre verktøy. De fikk ikke lov til å være ute med andre barn og leke. Michael fortalte at han følte han ikke hadde en barndom, og at han opplevde barndommen gjennom å holde seg med barn som voksen.
har du hørt om MJ/Michael Jackson/ "King of pop" før?

Michael Jackson - Your not alone
Michael Jacson - We are the world 

Michael Jackson - Trhiller 
Michael Jacson - Billie jean 

det var litt av musikken hans og litt fakta, det som er mellom bildene er litt jeg fant på Wikipedia så vet dere det. 

-lisabeth

9 kommentarer

♥ Helene

25.jun.2010 kl.07:33

;/

May-Teresa

25.jun.2010 kl.07:42

Jeg husker at jeg var på sommerferie i Sør-Amerika, eller rettere sagt Bolivia. Ute i gatene var det store overskrifter og bilder av Michael Jackson, og det stod at han var død. Jeg brukte mine egne penger på å kjøpe en av disse avisene, og leste alt - selv når det var på spansk.

<3 XFLWRPWR - foto og hverdag

25.jun.2010 kl.08:00

<3

Rikke<3

25.jun.2010 kl.08:08

Mhm...!

- N3ss

25.jun.2010 kl.09:57

Ha en super sommerferie! :D <3

Mina Floberg

25.jun.2010 kl.10:30

han er ganske kjent, så alle vet nok hvem han er :-)

Victoria

25.jun.2010 kl.10:37

det har gått fort :- O

lisabeth rise ;*

25.jun.2010 kl.13:28

Victoria: eni !:b

I'm a horse

25.jun.2010 kl.17:58

huska då ej logga på nettby å såg nyheita på framsida at mj va dø

ej trudde de va kødd lite lei ej vart :(

stakkars døttra ho vart lite lei sej

Skriv en ny kommentar

lisabeth rise ;*

lisabeth rise ;*

14, Ålesund

Lisa-Beth H. Rise er navne mitt men jeg sier bare lisabeth eller lisa . er 14 år og lever live ! jeg blogger fordi jeg har lyst og blogger når jeg føler for det og om alt muli . jeg er en sprudlende jente , jeg er nesten aldri sur . elsker kommentarer men ikke annonyme som slenger dritt (skaff dere ett liv) . takk for at du tok av din dyrebare tid og leste bloggen min ;* velkommen til bake ^^ _______________________________________ kontakt ; lillelisa_rise@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits