god morgen

God morgen alle søtizer, jeg våknet tidlig i dag FORDI jeg skal rekke og møte Rafat før Kamilla kommer. Kamilla kommer i 4 tiden og da skal jeg og hun til Hareid. Vi skulle igrunnen til Ålesund også men det gidder vi ikke. Men nå hopper jeg i dusjen så blogges vi når jeg er ferdig og ordne meg osv.. Hva skal du i dag?chille med venner.

Være er forresten piss. Grå himmel og igår piss reina det, har ikke sett ut i dag men jeg tror det er grå himmel. Bra sommer vær og sånt. Men mamma sier jeg ikke skal syte for om akkurat 1 uke sitter jeg på flyet til Thailand. Der får jeg sommer og sol. Men nå stikker jeg. Hvordan er være med deg ? ikke bra..

sann er være her !

-lisabeth

Stikkord:

5 kommentarer

SILJE - SISO

25.jun.2010 kl.12:37

Byen ;-)

camilla

25.jun.2010 kl.13:00

Jeg skal på hytta :)

Lea

25.jun.2010 kl.13:03

skal kjede mej ej :)

Laurine Deline

25.jun.2010 kl.14:45

Skal ligge i senga og slappe av!

http://www.gratisklaer.no/Register.asp?r=138642

SILJE - SISO

25.jun.2010 kl.17:59

sv tusen takk!

ha en fin kveld <3

Skriv en ny kommentar

lisabeth rise ;*

lisabeth rise ;*

14, Ålesund

Lisa-Beth H. Rise er navne mitt men jeg sier bare lisabeth eller lisa . er 14 år og lever live ! jeg blogger fordi jeg har lyst og blogger når jeg føler for det og om alt muli . jeg er en sprudlende jente , jeg er nesten aldri sur . elsker kommentarer men ikke annonyme som slenger dritt (skaff dere ett liv) . takk for at du tok av din dyrebare tid og leste bloggen min ;* velkommen til bake ^^ _______________________________________ kontakt ; lillelisa_rise@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits