thailand

Hei, naa sitter jeg paa en internett kafee i Thailand. Jeg skal straks dra til hotelle igjen men jeg maatte bare innom her. Idag har jeg hvert paa Pattaya park (sook paa google.no). Saa har jeg gaatt rundt i thailand, kjopt meg ny genser osv.. Jeg har ikke saa mye og informere om saa jeg blogger mer naar jeg kommer hjem om 3 uker. paa onsdag drar jeg til singapore for og besoke en kompis av pappa.Der skal jeg hver i 3 dager saa drar vi til thailand igjen. Jeg sliter sykt med og snu dognet her. Det er 5 timer forskjell her i Thailand en i Norge saa det er ett problem, hihi. Men naa maa jeg logge inn paa en annen pc for denne er noe gale med.. Hva skal du i sommer ? Savner du meg ? hahaha! Her er utrolig varmt her nede. Men det er selvfolgelig REIN tid -.- Hvordan er vere hjemme ?

her var jeg i dag! sok pattaya park (google.no)

ikke slutt og les bloggen min da.. :(

-lisabeth

9 kommentarer

SISO - sykkeljenta

05.jul.2010 kl.14:38

være er varmt, men ikke sol :)

kos deg :)
Leser bloggen sin søta, men er ikke innom når du ikke blogger, for da leser jeg jo bare samme innleggene om og om og om og om igjen..

Celina Stornes

05.jul.2010 kl.15:31

Ja, ej savna dej! :) her e de berre drit vær, regn og ikkje noke sol -.- på fredag reise ej til thailand , gleeerr meejj!!! <3 kos dej masse masse søta.

Laurine

05.jul.2010 kl.16:33

Savna dej ja.. :'/ .. ser fleire gonga om dagen om du har skrivd et innlegg.. *hehe..

Vère er ikkje fint i Volda vertfall.. eller det regna istad.. men no er det ikkje regn eller sol liksom! Gledar meg til du kjem heim og kan fortelle mykje om turen ;-)

Eg skal til England på besøk til storesøstra mi! Også skal eg flytte om 10 dagar!

Lea

05.jul.2010 kl.22:43

SAVNA DEJ :(

<3 Rachel

06.jul.2010 kl.10:31

Ha en fin sommer i Thailand :D

Meg

06.jul.2010 kl.10:55

Seer deilig ut!

Janne

07.jul.2010 kl.01:00

ok:) skal ikke slutte <33 kos deg i tailand lisa-beth;)<33

Guro : ) <3

08.jul.2010 kl.23:52

Savna dej liisaa <3 Kos dej <3

Skriv en ny kommentar

lisabeth rise

lisabeth rise

14, Ålesund

Lisa-Beth H. Rise er navne mitt men jeg sier bare lisabeth eller lisa . er 14 år og lever live ! jeg blogger fordi jeg har lyst og blogger når jeg føler for det og om alt muli . jeg er en sprudlende jente , jeg er nesten aldri sur . elsker kommentarer men ikke annonyme som slenger dritt (skaff dere ett liv) . takk for at du tok av din dyrebare tid og leste bloggen min ;* velkommen til bake ^^ _______________________________________ kontakt ; lillelisa_rise@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits