dritt her og dritt der

Hei, nå sitter jeg og prater med karen og kamilla. Det er jo koselig. Idag har de vert en forferdelig dag. Vet ikke hva som skjer. Har slutta og spise for jeg vil slanke meg, vi har ingenting som er sunt. hmm.. jaja. Det er så mye som har skjedd i dag at jeg er helt opp gitt. Vet ikke hvem jeg stoler på lenger, vet rett og slett ingenting. Alle har dine ned turer i blant, idag var det min tur. For se de på den positive siden. Jeg har noen jeg VET jeg stoler på ♥ Dagen's tips, ta vare på den du har, det du er sikker på du stoler på. Du krangler kanskje med den personen en gang i blant men gjør ditt beste for og få h*n til bake. Jeg er sikker på du ikke kommer til og angre. Ikke bruk tiden på og hver sur på en god venn. Heller bruk tiden til og ordne opp. Det er bedre der en og finne en ny som helt sikkert ikke er like bra !

I remember like it was yesterday, the day I first saw your face.
I remember your smile so vividly, your beauty and your grace.
But little did I know. I could not comprehend,
that you would touch my life so much by becoming my best friend.

-lisabeth

7 kommentarer

27.jul.2010 kl.23:39

bra tips :)
søtt bilde :D

celina

27.jul.2010 kl.23:45

hørest ikke bra ut! men bra tips.

lisabeth rise

27.jul.2010 kl.23:46

XFLWRPWR: haha, takk :D

anne

27.jul.2010 kl.23:54

søtt dikt !:)

<3 mia

28.jul.2010 kl.05:23

søtt bilde..

husk at du bare er 14 år, og det kommer til og komme mange ned turer og opp turer, spesiellt det med venner og stole på greiene! jeg vet akkuratt ossen du har det, men så har du jo bloggen som du kan skrive på, og leserene dine som kommenterer det du skriver! :)

du har nydelig blogg og det første jeg la merke til var de nydelige øynene dine.

lisabeth rise

28.jul.2010 kl.10:21

mia: aw, takk :)

Skriv en ny kommentar

lisabeth rise

lisabeth rise

14, Ålesund

Lisa-Beth H. Rise er navne mitt men jeg sier bare lisabeth eller lisa . er 14 år og lever live ! jeg blogger fordi jeg har lyst og blogger når jeg føler for det og om alt muli . jeg er en sprudlende jente , jeg er nesten aldri sur . elsker kommentarer men ikke annonyme som slenger dritt (skaff dere ett liv) . takk for at du tok av din dyrebare tid og leste bloggen min ;* velkommen til bake ^^ _______________________________________ kontakt ; lillelisa_rise@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits