ringt klokka 10:10

God morgen søtisse. Nå har jeg stått opp for jeg fikk ikke sove lenger.. Maria ringte meg klokka 10:10 hehe.. vet ikke hvorfor.. Men det vekte meg, så nå sitter jeg her vet igrunnen ikke hva jeg skal gjør så jeg slenger inn et helt menings løst innlegg. Hører på trist musikk og chiller, haha. NEI JEG ER IKKE TRIST! :D Jeg har planer om og ordne meg litt så får jeg slenge inne ett litt bedre innlegg etter på. ble du vekt i dag ?

randoom, men nå ser du hva jeg chiller i.. dette bilde ble ikke tatt i dag! men jeg har på meg samme kleda akkurat nå så jah. 

-lisabeth

2 kommentarer

lillebroren min vekte meg klokka 7, men jeg sovnet etter det da:)

Skriv en ny kommentar

lisabeth rise

lisabeth rise

14, Ålesund

Lisa-Beth H. Rise, det er meg mitt navn. Jeg kommer fra Hareid/Ulsteinvik, det er en liten plass utenfor Ålesund.Jeg snakker nynorsk dialekt men skriver bokmål på bloggen.Jeg har blogget i nesten 2 år, men ikke på denne bloggen, tror dette er den 3 bloggen jeg har. Jeg vil prøve og kommentere tilbake så godt jeg kan. Jeg blir veldig glad for kommentarene jeg får og er sykt glad i dere som leser bloggen min. Takk for du tok turen innom, kom gjerne tilbake.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits