jeg gir opp blogg.no

Hei, jeg tror jeg skal slutte på blogg.no. jeg har rett og slett mistet "teknikken". eller så har jeg ikke tid til og tenke på og blogge 4-5 ganger for dag for og holde leserene oppe..  først går jeg ned på 10 lesere greit nok når jeg var i syden i 3 uker uten og blogge.. så går jeg opp opp opp, blir sykt glad osv.. så går jeg ned igjen.. det er veldig stressnedes! hva synes du? skal jeg slutte? dette innlegget var seriøst og ikke noe kun for og skaffe lesere! 


-lisabeth

6 kommentarer

Du må jo fortsette lillevenn.. Blogg når du har tid! Leserne dine forstår det... Blogging er hardt for å beholde lesere.. Men du trenger ikke blogge 5 ganger daglig for å beholde lesere! Da er det de som forventer at du sitter forran pcn din 24/7 noe som du ikke gjør.. å det gjør ikke jeg heller.. Men blogg når du har tid : )

Ingen straff det.. jeg gjør det samme... Eller bare ta en blogg pause :)

Willy

04.aug.2010 kl.04:03

Nei, ikke slutt :/

>> VAAALI

04.aug.2010 kl.04:42

vet ikke helt hva jeg skal si. er det pga. leserne du vurderer aa slutte syns jeg det er daarlig valg, pga. du skal blogge for aa faa lesere. jeg startet daarlig, men plutselig en dag havnet jeg paa hele 38. plass paa mest leste. jeg blogger enda, og det er lite. jeg har gatt ned fra 2000 lesere daglig til 300. det suger, men jeg maa blogge for aa fa tilbake leserne. naa som jeg er paa ferie er det hvertfall ikke lett. jeg syns ikke du skal blogge mange innlegg om dagen KUN for aa holde leserne oppe, men at du blogger det som passer deg, og fortsette saann lenge til du faar lesere. vurderer du aa slutte fordi du har daarlig tid pga. skole/jobb/noe privat er det en annen sak, men jeg syns du skal fortsette aa proove. :-) take your time.

<3 vaaali

- ha en fortsatt fin natt.

Eovo :D

04.aug.2010 kl.09:23

Nei please ikke slutt og blogge!!

Du er så flink!!

Anniken

04.aug.2010 kl.09:41

Hvis du fortsatt syns det er "gøy" å blogge så syns jeg ikke du skal slutte bare fordi leserne svikter innimellom.. du kan jo kanskje prøve å bytte plattform til wordpress eller no hvis du er lei av selve blogg.no systemet.

Andrea

04.aug.2010 kl.12:17

Synnst du ska fortsette å blogge :)

Skriv en ny kommentar

lisabeth rise

lisabeth rise

14, Ålesund

Lisa-Beth H. Rise, det er meg mitt navn. Jeg kommer fra Hareid/Ulsteinvik, det er en liten plass utenfor Ålesund.Jeg snakker nynorsk dialekt men skriver bokmål på bloggen.Jeg har blogget i nesten 2 år, men ikke på denne bloggen, tror dette er den 3 bloggen jeg har. Jeg vil prøve og kommentere tilbake så godt jeg kan. Jeg blir veldig glad for kommentarene jeg får og er sykt glad i dere som leser bloggen min. Takk for du tok turen innom, kom gjerne tilbake.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits