denne dagen har jeg lenge ventet på

Hei, idag i 4-5 tiden altså i kveld kommer beste gutte vennen min hjem fra Spania. Jeg har jo hvert i Thailand i 3 uker & han i Spania i 2 uker.Jeg har ikke sett han på 1 måne og 1 uke. Det er litt mye synes jeg, det er kjedelig uten han på msn og ned i Vik. Så senere i dag skal jeg ut med han og noen til, det skal bli kos og hver med ALLE sammen. Jeg vurderer og legge meg ganske snart så dagen går fortere frem.. Men jeg vet ikke helt.. Men vi skrives senere i dag, hva skal du i dag?

hahaha, meg, Kamilla & Lea før jeg dro til Thailand. Det skal bli godt og komme på skole igjen og få møte alle vennene mine og se hvor neger de har blitt, hihi! 

-lisabeth

3 kommentarer

baare chille og gå med venner!
Lucky you som har samme vennene på skolen fremdeles.. Vanskelig med vidergående. kjenner ingen ;)

Mathilde-bor i Singapore

05.aug.2010 kl.10:29

jeg skal i byen og jogge litt tror jeg :)

Skriv en ny kommentar

lisabeth rise

lisabeth rise

14, Ålesund

Lisa-Beth H. Rise, det er meg mitt navn. Jeg kommer fra Hareid/Ulsteinvik, det er en liten plass utenfor Ålesund.Jeg snakker nynorsk dialekt men skriver bokmål på bloggen.Jeg har blogget i nesten 2 år, men ikke på denne bloggen, tror dette er den 3 bloggen jeg har. Jeg vil prøve og kommentere tilbake så godt jeg kan. Jeg blir veldig glad for kommentarene jeg får og er sykt glad i dere som leser bloggen min. Takk for du tok turen innom, kom gjerne tilbake.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits