ble vekt av verdens besstevenn

Hei, nå har jeg akkurat stått opp. Ble vekt av verdens bestevenn, Karen Olea Brandal! Vi har snakket i en halvtime i telefon men så måtte hun dra. Hun er på Norway cup skjønner du. Hun ville si at hun savnet meg og oss som er igjen her hjemme. Det var søtt gjort av henne, så snakket vi litt om ting som skjedde der ned osv.. jeg må si jeg ble ganske så oppgitt av noen der nede! Men nå skal jeg ordne meg og slikt så skal jeg ned i vik med noen folk så kommer Simon hjem i 4-5 tiden! Har ikke sett han på ALT for lenge.. Har du hvert på Norway cup før?

A true friend is one to trust. She needs me and I need her. She is like a sister to me, and like the same. She says never away, and is there for me. As we argued, I cut a M on my arm, the first letter of the her name s.Nr my safety, she has, I am nothing. When I have female, I am nothing. As something exists, someone with feelings and is loved.That's why I love her. She is so amazing!

-lisabeth

6 kommentarer

Mathilde

05.aug.2010 kl.14:15

Nei, har ikkje vert der :P

nen<3

05.aug.2010 kl.14:16

åååå så kos<3 håper de vinner kamper da ;-D fint bilde av dere, må jeg si lbr. hvem pleier å ta bildene av deg ?? =) hadde vært utrolig kos med en kommentar tilbake;-D
så søtt bilde av dere:))

Dyna Tryna ♥

05.aug.2010 kl.15:41

fint bilde av dere :-)

helene

05.aug.2010 kl.15:51

Sv; dumt det da :(

Ja :)

05.aug.2010 kl.22:07

Søte dokke e! :D <3

Skriv en ny kommentar

lisabeth rise

lisabeth rise

14, Ålesund

Lisa-Beth H. Rise, det er meg mitt navn. Jeg kommer fra Hareid/Ulsteinvik, det er en liten plass utenfor Ålesund.Jeg snakker nynorsk dialekt men skriver bokmål på bloggen.Jeg har blogget i nesten 2 år, men ikke på denne bloggen, tror dette er den 3 bloggen jeg har. Jeg vil prøve og kommentere tilbake så godt jeg kan. Jeg blir veldig glad for kommentarene jeg får og er sykt glad i dere som leser bloggen min. Takk for du tok turen innom, kom gjerne tilbake.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits