hvorfor jenter! hvorfor ikke gutter..

Hei, jeg lurer på en ting. Har alltid lurt på det og nå deler jeg det med dere, hvorfor jenter alltid blir kaldt hore. Hore her hore der, uansett hvor i verden vi er så er det jenter som blir kaldt det. Guttene har like mye skyld i av vi blir horer som det vi selv har. Puler du en random gutt på gata så er jo han like mye hore som deg ? Det var kanskje han som gjorde deg kåt også. hva synes du om at jenter alltid blir kaldt hore når guttene er like mye "hore" ? min mening er at det er tåpelig!

meg og Kamilla !

-lisabeth

2 kommentarer

maya

18.aug.2010 kl.01:40

eni i de du skrive :p

silje-ch@hotmail.com

07.okt.2010 kl.12:40

Sant det du skriver.. Men jenter har blitt kalt hore i mange år nå.. Og gutter er liksom "Kule" Hvis de har hatt sex med den fine jenta! Og går å skryter av det. Mens jenta blir halt hore fordi hun har hatt sex med en gutt som hun kanskje likte eller noe liknende ;-)

Men vet ikke helt hvorfor folk kaller jenter hore da, ble kalt det før jeg og når jeg ikke hadde gjort det med noen i det hele tatt, så jeg ble litt sånn.. ja. aner ikke hvordan jeg skal si det. Jeg gikk i 7. klasse den gangen og visste ikke en gang hva Hore betydde...

Skriv en ny kommentar

lisabeth rise

lisabeth rise

14, Ålesund

Lisa-Beth H. Rise, det er meg mitt navn. Jeg kommer fra Hareid/Ulsteinvik, det er en liten plass utenfor Ålesund.Jeg snakker nynorsk dialekt men skriver bokmål på bloggen.Jeg har blogget i nesten 2 år, men ikke på denne bloggen, tror dette er den 3 bloggen jeg har. Jeg vil prøve og kommentere tilbake så godt jeg kan. Jeg blir veldig glad for kommentarene jeg får og er sykt glad i dere som leser bloggen min. Takk for du tok turen innom, kom gjerne tilbake.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits